Gezellige hobbymarkt, kleedjesmarkt en kindermodeshow in het centrum van Ermelo

Op zaterdag 24 september a.s. zal de Ermelose Jaarmarkt, de Hobbymarkt, weer worden georganiseerd in het centrum van Ermelo.

Ook bij de kinderen is deze markt in trek, het Raadhuisplein is namelijk speciaal voor de kinderen gereserveerd om hun spulletjes te verkopen vanaf een kleedje. Bovendien zal er dit jaar ook een speciale Kindermodeshow plaatsvinden

Jaarmarkt Ermelo

Deze Hobbymarkt staat, net als voorgaande jaren, voor een groot gedeelte in het teken van de hobby. Als u van kaarten maken, haken en breien of houtbewerken houdt, is deze markt zeker wat voor u! Ook diverse verenigingen zijn aanwezig om zich te presenteren. Al met al belooft het een gezellige markt te worden, waar u nieuwe ideeën zult opdoen. Uiteraard staan de nodige terrassen voor u klaar waar u plaats kunt nemen voor een drankje en een hapje.
 
Voor kinderen is deze markt altijd ook een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Kinderen kunnen bij VVV Ermelo een bewijs van deelname afhalen, de kosten hiervoor bedragen slechts € 1,00. Het kleedje kan worden uitgespreid en het verkopen van de spullen kan beginnen.

Daarnaast zal rond het Pauwenplein een kindermodeshow worden georganiseerd, waarbij kinderen over een echte rode loper mogen lopen, aangekleed door diverse kledingwinkels. Natuurlijk zorgen we ervoor dat ze ook mooi opgemaakt worden, zodat ze er helemaal tip top eruit zien als ze, aangemoedigd door het publiek op de terrassen, over de rode loper lopen. Deze modeshow wordt tussen 11.00 en 16.00 uur gehouden. Natuurlijk kunnen de kinderen helemaal gratis meedoen met deze Modeshow, ze kunnen zich rond het Pauwenplein melden. Hier zijn medewerkers welke de kinderen verder begeleiden.   
 
Het belooft dus weer een hele leuke dag te worden met gezellige kramen en een goede sfeer. Komt u 24 september tussen 10.00 en 17.00 uur gerust eens kijken in de Stationsstraat vanaf IJssalon IJstijd tot en met het Raadhuisplein.

Mocht u nog een kraam willen huren of een plekje willen reserveren voor de Kinderkleedjesmarkt, neem dan contact op met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200 of via info@vvvermelo.nl.
 
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info