Grote cheque voor Molen De Koe in Ermelo

Afgelopen zaterdag is voor de 5 e keer de Molen Motor Rit verreden. Een prachtige, ongeveer 350 km lange tocht die voerde langs molen s De Kathammer in Katwoude , Kijkduin in Schoorl en De Hoop in Wervershoof.

Een recordaantal deelnemers meldde zich al in alle vroegte bij molen De Koe om de laatste instructies op te halen, een praatje te houden met oude bekenden en voor de koffie met krentenbol

Het zomerse weer heeft zonder meer meegeholpen om er een fantastische dag van te maken, maar ook de verzorging onderweg eigen gebakken cake, broodjes, koffie, thee en limonade) heeft daar zeker toe bijgedragen.

Pannenkoeken
Na terugkomst in Ermelo werden de deelnemers opgewacht met de inmiddels traditionele versgebakken pannenkoeken, al dan niet met spek, en koude frisdrank. Iedereen was het roerend met elkaar eens: het was een schitterende dag!

Donatie
De organisatie van de Molen Motor Rit heeft de opbrengst van deze dag, maar liefst 3347 euro, in zijn geheel gedoneerd aan molenstichting De Koe. Het geld zal gebruikt worden voor het onderhoud van de molen. De cheque is uitgereikt aan de voorzitter van de molenstichting door Bert van Willigen, een van de drijvende krachten achter deze dag.

Molen de Koe Ermelo