Het 55+ beweegprogramma is weer van start gegaan!

Meer bewegen in 2020? Dat kan! Op 9 januari is Heel Ermelo Beweegt, onderdeel van Sportbedrijf Interactie, weer van start gegaan met het 55+ beweegprogramma. Hierin kunnen 55-plussers samen met hun leeftijdsgenoten kennis maken met verschillende sporten.

Daarnaast werken zij ook aan hun conditie, plezier en gezelligheid staat bij deze groep voorop.

Het beweegprogramma wordt dit jaar weer gegeven in drie blokken van twaalf weken. Het eerste blok is op 9 januari van start gegaan en duurt tot en met 26 maart. Tijdens deze twaalf weken zullen de deelnemers kennis maken met dansen, schermen, pilates en boksen. Door beoefenen van de verschillende sporten kunnen de deelnemers ontdekken welke sport het beste bij hen past.

Bent u enthousiast? Kom dan op donderdag 16 januari vrijblijvend een les meedoen. De les is dan in Triade van 09.30 tot 10.30 uur.

U kunt zich ook aanmelden via heelermelobeweegt@interactie-ermelo.nl. De kosten voor deelname bedragen € 50,-. Heeft u nog vragen over het 55+ beweegprogramma? Dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Michiel van Schoonhoven via m.vanschoonhoven@interactie-ermelo.nl of via 06-37568214.