Het grootste FIFA toernooi van Ermelo in het theater

Op zaterdag 8 oktober wordt het grootste FIFA toernooi van Ermelo door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. georganiseerd in het theater De Dialoog. 64 jongeren tussen de 10 en 17 jaar kunnen deelnemen aan dit toernooi.

Online games naar de offline wereld

Interactie brengt de online en offline wereld samen. Je moet als organisatie relevant blijven om jongeren in beweging te brengen. De sportdeelname onder deze groep is de laatste tijd drastisch is afgenomen. Daarom maakt Interactie bewegen weer aantrekkelijker en leuker.

Het grootste FIFA toernooi van Ermelo
Het FIFA toernooi is voor jongeren die van voetballen én van gamen houden? In het theater staan op zaterdag 8 oktober, spelcomputers opgesteld waarop het populaire FIFA toernooi gespeeld kan worden. Iedere deelnemer speelt 3 tot 4 wedstrijden in de poulefase. Alles is ingericht om samen plezier te maken en eventueel te winnen. Jij hoeft alleen maar te zorgen dat je vliegensvlug bent en een goede tactiek hebt. De finale wordt op het grote filmdoek gespeeld in het theater.

FIFA Skill Games
Een onderdeel van het toernooi zijn de zogenoemde FIFA Skill Games die buiten op het Raadhuisplein staan opgesteld. Dit zijn diverse beweegelementen die rechtstreeks uit het populaire FIFA spel komen. Zo kun je zelf de tactieken oefenen, waardoor je uiteindelijk een betere FIFA-speler wordt.

Wel een voetballiefhebber, maar geen gamer?
Voor deelnemer die niet meedoen aan het toernooi, staan er buiten verschillende voetbalactiviteiten klaar. Voor meer informatie over het FIFA toernooi en de voetbal games vind je op: https://interactie-ermelo.nl/agenda/