Het is bijna weer zover: de NVM Open Huizen Dag!

Denk je eraan om je woning te verkopen? Dan is dit het perfecte moment om je woning in de schijnwerpers te zetten. Het kan je veel tijd besparen, aangezien meerdere mensen op één dag je woning komen bezichtigen. Bovendien kun je met potentiële kopers in gesprek gaan en hen een rondleiding geven in de woning. Jij kent je woning immers het beste!

Uit onderzoek van de NVM blijkt dat 35% van de woningen die vorig najaar deelnamen, vier weken later verkocht waren

Jouw Huis Verkopen: Stap voor Stap naar Succes met Midden Nederland Makelaars!
 
Heb je de beslissing genomen om jouw huis te verkopen? Een reis vol belangrijke keuzes en nieuwe avonturen staat voor de deur. Maar wat zijn de volgende stappen? Van strategieën om de beste deal te krijgen tot het navigeren door de moderne vastgoedmarkt; dit artikel verkent het traject dat je te wachten staat nu je jouw huis gaat verkopen.
 
Hier bij Midden Nederland Makelaars geloven we dat elke woning zijn eigen verhaal heeft en we staan klaar om dat verhaal te vertellen. Van het verzamelen van verkopersinformatie tot het plaatsen van ons “Te Koop" bord in jouw tuin, wij begeleiden jou door elk stap van dit spannende proces. 

Stap voor stap naar succes, ons woningverkoop stappenplan!

Slim starten:
Wat leuk! We hebben de kans om jouw woning te verkopen. Het eerste wat we doen, is de opdracht tot dienstverlening opstellen en deze samen met jou ondertekenen. In deze opdracht staan alle gemaakte afspraken, zoals: de woning die te koop wordt aangeboden, de vraagprijs van de woning, de afgesproken vergoeding voor de dienstverlening en de afspraken met betrekking tot de presentatie van de woning.
 
Alles op een rij:
De volgende stap is het verzamelen van informatie. We vragen jou, als verkoper, om de informatielijst en de lijst van zaken in te vullen. In de vragenlijst geef je potentiële kopers informatie over de staat van de woning, inclusief erfdienstbaarheden, isolatie, installaties, eventuele servicecontracten, evenals energieverbruik en gemeentelijke belastingen.
 
Daarnaast hebben we enkele documenten nodig. Dit omvat het eigendomsbewijs van de woning en het energielabel. Als je nog geen energielabel hebt, kunnen we je in contact brengen met een partij die je hiermee kan helpen.Daarnaast bieden wij ook de unieke mogelijkheid om een duurzaamheidsrapport op te laten stellen. Via dit rapport worden potentiële kopers direct geïnformeerd over de mogelijkheden voor het verduurzamen van de woning.
 
Als je een appartement verkoopt, hebben we ook aanvullende documenten nodig. Dit omvat de stukken van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en de splitsingsakte.
 
Het perfecte beeld van jouw woning
Terwijl de makelaar een sterke verkooptekst opstelt, sturen wij een professionele fotograaf naar ouw woning om deze op treffende wijze vast te leggen. De fotograaf maakt foto's, een video en voert tevens een nauwkeurige inmeting van jouw woning uit. Binnen enkele dagen ontvangen we alle bestanden van de fotograaf. Een medewerker zal dan alle informatie verwerken in de aanmelding en een overzichtelijke en representatieve brochure samenstellen.
 
Jouw Woning Klaar Voor de Markt!
Nadat alle benodigde informatie zorgvuldig is verzameld en verwerkt, gaan wij aan de slag om jouw woning op verschillende relevante platforms aan te bieden. Van online vastgoedwebsites tot sociale media en andere marketingkanalen, we zorgen ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Daarbovenop plaatsen we ons herkenbare "Te Koop"-bord met trots in jouw tuin. Dit bord dient als een visuele uitnodiging voor iedereen die langsloopt.
 
We ontvangen kijkers met enthousiasme en laten hen graag de woning zien. We willen hen interessante informatie geven die hun nieuwsgierigheid opwekt en hen aanmoedigt om verder te gaan. We willen een vriendelijke en professionele sfeer creëren waarin kijkers worden uitgenodigd om de woning goed te verkennen en de mogelijkheden te ontdekken.
 
Start je verkoopavontuur vandaag nog: samen op weg naar succes!
Waarom nog wachten? Neem contact met ons op en laten we samen dit verkoop avontuur aangaan. We staan voor je klaar om je op weg naar succesvolle verkoop te begeleiden.

Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars

Adresgegevens

Raadhuisplein 1
3851 NT Ermelo

Telefoon

T. 0341-553773

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info