In het herfstvakantie zeilen en kanoën in zwembad Calluna

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert in de week van de herfstvakantie 3 sportieve activiteiten voor de jeugd van 6 - 18 jaar bij Sportcentrum Calluna. 

Zij vinden het belangrijk om meer kinderen in beweging te brengen en zodoende van jongs af aan bij te dragen aan een positieve gezondheid. Hierdoor zitten kinderen beter in hun vel en hebben ze een betere toekomst

Ze organiseren in de week van de herfstvakantie; Optimist on Tour, het Buurtsportfestijn en discozwemmen. De eerste twee activiteiten zijn gratis omdat iedereen het verdient om een super leuke dag te hebben, ook als de financiële middelen er (even) niet zijn.

Optimist on Tour dinsdag 19 oktober
Speciaal voor jou is er de spectaculaire versie van Optimist on Tour in het zwembad! Met kleine eenpersoons zeilbootjes in het zwembad leer je handige trucjes waardoor jouw veiligheid in en op het water groter wordt. Je moet wel in het bezit zijn van minimaal je A-zwemdiploma om mee te kunnen doen.

Buurtsportfestijn dinsdag 19 oktober
Alle elementen van sport, spel, bewegen, vaardigheden en plezier zijn aanwezig tijdens dit Buurtsportfestijn. Ze gaan Freerunnen & Lasergamen. De rondes van het Buurtsportfestijn en Optimist on Tour zijn dusdanig op elkaar afgestemd dat je aan beide mee kunt doen. Je moet je wel voor allebei apart aanmelden.

Discozwemmen vrijdag 22 oktober
Ben jij gek op goede muziek, zwemmen en dansen? Kom dan naar het discozwemmen. Dansen en meezingen in het water terwijl DJ Robin Gerritsen de beste muziek draait. Je moet wel in het bezit zijn van minimaal je A-zwemdiploma om mee te kunnen doen. Voor het discozwemmen hanteren we een entree prijs. Dit is inclusief een ijsje of drankje dat je wordt aangeboden door John van Sportcafé Calluna.

Recreatief zwemmen
Tijdens de herfstvakantie kun je weer alle dagen recreatief zwemmen op het rooster. Behalve dinsdag 19 oktober in verband met bovenstaande activiteiten.

Ga naar de website voor meer informatie over alle activiteiten of om je direct aan te melden.

Optimist on tour
(Credits Optimist on Tour)