Innofix B.V. is op zoek naar een medewerker montage en afdichting

Innofix B.V. is sinds haar oprichting in 2009 de specialist in afdichtings- en montagetechniek in de Benelux. Met verschillende technieken en hoogwaardige producten worden bestaande en nieuwe betonconstructies waterdicht gemaakt, afdichtingsproducten gemonteerd en aansluitingen tussen wanden en kozijnen ‘luchtdicht’ afgedicht.

Innofix B.V. is als applicatiebedrijf binnen de Hakron Groep verzekerd van een sterke backoffice op het gebied van boekhouding, ICT, marketing en logistiek. Mede hierdoor kunnen de applicatieteams van Innofix B.V. zich richten op hun primaire taken.

Wegens uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker Montage & Afdichting. vochtwering - luchtdichting - (nieuw)bouwprojecten

Ben jij een aanpakker, kun je zelfstandig werken en vind je het leuk om op diverse bouwprojecten in Nederland te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen als Medewerker Montage & Afdichting?
Met behulp van verschillende technieken en producten worden bestaande en nieuwe betonconstructies waterdicht gemaakt, worden afdichtingsproducten gemonteerd en aansluitingen tussen wanden en kozijnen luchtdicht afgedicht. Van deze nieuwe medewerker Montage & Afdichting verwachten wij initiatief, zelfstandigheid en de bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken. De werkzaamheden worden uitgevoerd op bouwplaatsen in heel Nederland. De bereidheid tot reizen naar de bouwplaats is dan ook een noodzakelijke voorwaarde. Soms, in tijden van extra drukte, wordt verwacht dat er overwerk gedaan wordt.

Functie-eisen

De juiste persoon beschikt over de volgende kwaliteiten en eigenschappen:
  • minimaal een afgeronde vmbo-opleiding
  • goede communicatieve omgangsvormen met collega’s en klanten
  • teamgeest, stressbestendig, secuur en kwaliteitsbewust
  • hands-on mentaliteit
  • bezit van een rijbewijs B is een pré
  • VCA diploma is een pré
  • bij voorkeur woonachtig in de driehoek Harderwijk, Apeldoorn, Zwolle
  • bereid om ingezet te worden bij andere werkmaatschappijen die gelieerd zijn aan Hakron Groep
Het aanbod
Naast goede primaire en secundaire voorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra, zoals een goed salaris, ruime overwerkvergoeding, veel vakantiedagen en een goede pensioenregeling, bieden wij een bijzonder uitdagende functie waar veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Bij Innofix B.V. werk je in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.
 
Interesse?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@hakron.nl ter attentie van Sabine Kroesemeijer, HR Manager. Indien je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Erik Dirksen, Technisch Directeur, telefoonnummer: 0341 – 27 88 90.

Innofix B.V. is een onderdeel van de Hakron Groep.

Innofix B.V.
Hakron Trendsetters