Inschrijven voor de Halve Marathon van Ermelo 2021?

Van zaterdag 29 mei tot en met zaterdag 5 juni 2021 wordt de Week van de HME georganiseerd. Het wordt anders dan ze gehoopt hebben maar dankzij Racetimer en een prachtige App kan jij op jouw tijd, jouw afstand lopen op de plek die jij wilt.

De tijd wordt via een App bijgehouden en in een klassement opgenomen

Het team van de Halve marathon Ermelo begeleidt je in de voorbereiding als jij dat wilt, ze gaan een aantal playlists ontwikkelen die het trainen leuker maken. Er is een kidsrun met een beloning voor ieder kind, een Groevenbeek competitie voor docenten en leerlingen en er zijn medailles. Ook krijg je een startnummer met eigen naam en een certificaat met de gelopen tijd.

Er worden veel prijzen verloot, die worden ingekocht bij de trouwe sponsors die een moeilijk jaar achter de rug hebben. Zo steunt de Halve Marathon Ermelo de ondernemers die het evenement al negen jaar lang steunen.

Er is dus eigenlijk alles wat het mooie evenement zo mooi maakt. Alleen een fysieke ontmoeting met enkele duizenden lopers en supporters kan helaas niet. Vier dat in eigen omgeving met de hoeveelheid mensen die op dat moment zijn toegestaan.

Vanaf 5 maart kan je je inschrijven, maar één ding is duidelijk: kom in beweging want je hebt weer een doel!

Inschrijven