Interactie Sportbedrijf Ermelo bestuurlijk op volle sterkte

Interactie Sportbedrijf Ermelo bestaat sinds 1 januari 2019. De gemeente Ermelo is enig aandeelhouder. Het zelfstandig opererende bedrijf beheert en exploiteert verschillende sportaccommodaties in Ermelo en geeft uitvoering aan gemeentelijk sportbeleid.

Hierbij heeft Interactie ook de belangrijke taak om sport, bewegen en een gezonde leefstijl te stimuleren. 

Hierdoor wordt Interactie een breed bedrijf gericht op welzijn en ontwikkeling van inwoners en bezoekers van de Gemeente Ermelo.

Directeur van Interactie Sportbedrijf Ermelo is de heer M. Broere. Aangezien het Sportbedrijf Ermelo een zelfstandige vennootschap is heeft de gemeente Ermelo een raad van Commissarissen (RvC) aangesteld . De RvC houdt toezicht op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken binnen Sportbedrijf Ermelo, staat de directie terzijde met advies en heeft een klankbordfunctie. De RvC volgt kritisch het functioneren van het bedrijf en van de directie. Daarnaast richt de RvC zich op de maatschappelijke doelstellingen van het Sportbedrijf en weegt zorgvuldig de behoeften en wensen van belanghebbenden en betrokkenen.

De RvC bestaat uit drie leden, die ieder kennis en ervaring vanuit verschillende disciplines meebrengen en grote affiniteit hebben met de gemeente Ermelo en haar inwoners.

De RvC wordt gevormd door:
  • De heer J. van der Starre, in 2019 benoemd tot voorzitter van de RvC t/m 2023.
  • De heer R. van Hussel, in 2019 benoemd, tot en met 2023.
  • De heer E. Molenschot, in 2019 benoemd, tot en met 2023.