Jachtseizoen en Discozwemmen, de perfecte herfstvakantieactiviteiten

Het herfstseizoen is in volle gang, en dat betekent dat de langverwachte herfstvakantie voor de deur staat! Voor ouders die op zoek zijn naar leuke en sportieve activiteiten om hun kinderen bezig te houden, heeft Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. goed nieuws. Ze hebben namelijk 2 te gekke evenementen gepland staan in de herfstvakantie.

Jachtseizoen, het spannendste evenement van het seizoen: woensdag 18 oktober

Vanwege het enorme succes organiseren we op woensdag 18 oktober opnieuw het spannendste spel van het moment, 'Jachtseizoen'. Dit geweldige avontuur is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en wordt in twee verschillende rondes worden gespeeld. Namelijk van  13:30 – 15:00 uur en van 15:15 – 16:45 uur. Onze Buurtsportcoaches delen hun locatie via TikTok en Instagram. Aan de hand van korte filmpjes kunnen de kinderen hun spannende zoektocht beginnen. Maak een groepje van 4 a 5 personen en neem een telefoon met 4G mee. Als je je kind liever niet alleen op pad stuurt, ben je van harte welkom om mee te fietsen of te lopen en deel te nemen aan Jachtseizoen. De kinderen verzamelen op de  parkeerplaats van Sportcentrum Calluna.

De laatste kans op Discozwemmen in zwembad Calluna: vrijdag 20 oktober
Discozwemmen krijgt dit keer een bijzonder thema: 'Glow in the Dark'! Als je kind tussen de 8 en 12 jaar oud is en in het bezit is van een A-zwemdiploma, mag dit spetterende evenement niet worden gemist. Dit is de laatste keer dat Discozwemmen plaatsvindt in zwembad Calluna. Volgend jaar verhuizen we naar het splinternieuwe sportcentrum Zanderij. Tijdens Discozwemmen worden er allerlei leuke spelletjes gespeeld en maken de kinderen kans op prijzen, dat terwijl de vetste hits uit de speakers knallen. Het belooft een spetterende avond vol plezier te worden.

Interactie bezorgt de kinderen van Ermelo een onvergetelijke herfstvakantie. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op https://interactie-ermelo.nl/agenda/.