JCI Noordwest Veluwe organiseert een culinaire Wine&Dine

JCI Noord-West Veluwe organiseert ook dit jaar weer de culinaire belevenis Wine&Dine. Op zondag 21 november 2021 zullen 200 gasten genieten van een heerlijk 5-gangen diner. De Wine&Dine route neemt de gasten mee langs 5 top restaurants in Harderwijk. 

De hele opbrengst gaat naar het goede doel Jeugdfonds Sport en Cultuur

Bij elk restaurant geniet men van een opvolgende gang met een bijpassende wijn. Na elk gerecht wandelt het gezelschap naar het volgende restaurant. Op deze manier kunnen de gasten op een leuke en gezellige manier verschillende restaurants in Harderwijk ontdekken.

Met onder meer evenementen zoals de Wine&Dine stimuleert JCI-NWV de levendigheid in de stad Harderwijk. Daarnaast steunen zij met verschillende activiteiten en evenementen het goede doel. Zo gaat de volledige winst van de Wine&Dine naar het goede doel: Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zo kan heel Harderwijk meegenieten van dit smakelijke evenement.

Alle voorbereidingen en de kaartverkoop zijn al in volle gang. Dus wilt u nou ook samen met uw vrienden, familie, mede-Harderwijker genieten van de culinaire beleving? Bestel dan je kaarten op website www.jcinwv.eu of www.wineendine.nl.