Je gezondheid is je grootste rijkdom

Na het grote succes van voorgaande jaren, start Interactie Sportbedrijf op donderdag 10 september met een nieuwe groep deelnemers het 55+ Beweegprogramma.

12 weken lang beoefenen zij verschillende sporten en beweegvormen. Dit sportieve programma is voor hen die samen met leeftijdsgenoten hun conditie willen verbeteren en op zoek zijn naar gezelligheid.

Gedurende het beweegprogramma maken de deelnemers kennis met o.a. Drumble Dance, Me Mover, oud Hollandse spellen, tennis, korfbal en maken zij fietstochten.

“Tijdens het beweegprogramma ontdekte ik tennis, iets waar ik zelf nooit voor zou hebben gekozen. Nu een jaar later zit ik nog steeds op tennis en voel ik mij fitter dan ooit” aldus de heer de Vries.

Het mooie van dit beweegprogramma is dat je je conditie verbetert, je nieuwe mensen leert kennen en je op een gezonde manier inspant en ontspant. Wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is, is dat je algehele weerstand en immuunsysteem sterker worden. Je gezondheid is immers je grootste rijkdom. Met het 55+ beweegprogramma beweeg je op een veilige en gevarieerde manier onder professionele begeleiding. Er is nog ruimte voor deelnemers.

Doe je ook mee?
Ga naar www.interactie-ermelo.nl/evenementen voor meer informatie. Wil je je aanmelden stuur dan een mailtje [email protected] naar buurtsportcoach Saskia Lieman. Bellen mag natuurlijk ook +31 636404105.