Jeremy Jonker ook volgend seizoen speler A selectie van DVS'33 Ermelo

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat er overeenstemming is bereikt met Jeremy Jonker om zijn contract te verlengen. De verdediger, die ook inzetbaar is op het middenveld, tekent een contract voor één seizoen tot medio 2022.

Jonker, die zaterdag zijn 25e verjaardag viert, speelt sinds 2019 in het Geel-Zwart en gaat dus zijn derde seizoen in. De Apeldoorner speelde voor zijn komst naar Ermelo bij SC Genemuiden, CSV Apeldoorn en De Graafschap.

Reactie Jeremy Jonker: ”Ik blijf graag speler van DVS’33 Ermelo omdat ik veel waardering voel vanuit de club en ik de ambitie om te promoveren met de club deel. Alles is goed verzorgd en geregeld en er is een hele goede en betrokken staf. Daarnaast hebben we een erg leuke groep waar ook ruimte is om met elkaar te lachen. Ik kijk er naar uit om er een mooi jaar van te maken en mijn steentje bij te dragen”.

Reactie Edmund Mijnheer: “Jeremy is al twee seizoenen een zeer gewaardeerde speler binnen de selectie. Met zijn voetballende vermogen past hij goed binnen de visie van de club en wij zijn dan ook zeer blij dat hij nog minimaal een seizoen bij ons blijft”.

Technische Commissie DVS’33 Ermelo

Jeremy Jonker DVS 33 Ermelo
(Foto DVS'33)