Kanovijver sluit seizoen af met extra feestelijk Moonlight Kanoën

IJsclub De Kanovijver sluit het seizoen traditioneel weer af met het Moonlight Kanoën, waarbij zowel de vijver als de kano's sfeervol verlicht
zijn. 

Het gratis evenement wordt dit jaar extra groot. In verband met de viering van vijftig jaar Ermelo wordt extra uitgepakt, met onder meer
muziek van DJ Richard

Een aantal jaren geleden besloot een groep vrijwilligers van de Kanovijver dat het leuk zou zijn om de vijver te verlichten met lampjes. Omdat de Kanovijver geopend is in het zomerseizoen - met lange dagen - vindt het evenement altijd plaats aan het eind van het seizoen, als de dagen weer korter worden. Zodat ook de allerkleinsten kunnen genieten van het lichtjesfestijn.

Op vrijdag 30 september is iedereen vanaf 19.00 uur gratis welkom op een sfeervol ingerichte Kanovijver. Afgelopen jaren was het evenement een groot succes en is het uitgegroeid tot een mooie nieuwe Ermelose traditie. Behalve verlichte kano's zijn ook de radiografisch bestuurbare boten van de Bootjesclub, die gebruik maken van de Kanovijver, verlicht.

Door de viering van 50 jaar Ermelo kan de organisatie met een subsidie van de gemeente dit jaar extra uitpakken. Niet alleen wordt het grootser dan ooit, dit jaar wordt ook de avond muzikaal ingelijst door DJ Richard waarbij uiteraard muziek uit de jaren '70 niet ontbreekt. Ook is voor het eerst sinds corona De Gondelier weer geopend.

Moonlight Kano foto Menno Kuiper
(Foto Menno Kuiper)