Keolis op bezoek met elektrische bus bij Inclusief Groep

Op dinsdag 8 december is buschauffeur Gert Wildvank van Keolis langs geweest met een nieuwe elektrische bus. Alle bussen op de Veluwe worden vervangen door deze elektrische bussen.

Gert rijdt al 10 jaar in onze regio en kent diverse medewerkers van de locatie Ermelo die met de bus reizen. Op deze locatie werken veel (visueel) beperkte medewerkers.

In overleg met de directie van Keolis is hij bij de locatie in Ermelo langs geweest, zodat de (visueel) beperkte collega’s vervolgens konden kennismaken met deze nieuwe bussen.
 
Gert heeft uitleg gegeven, mensen konden vragen stellen en mochten in de bus rondkijken. In deze bussen zijn schermen geplaatst bij de chauffeur, zodat reizigers weer voor in de bus kunnen stappen. Men heeft kunnen zien en voelen waar de incheckkastjes hangen.
 
Voor de (visueel) beperkte collega's is het nu ook duidelijk dat de bus, omdat je hem bijna niet aan hoort  komen, even een zoomend geluid maakt op moment dat deze bij de bushalte stopt.

Collega Luc van der Zwaan, die erg fan is van alles wat met treinen en bussen te maken heeft, maakte van de gelegenheid gebruik om achter het stuur te gaan zitten en het omroepsysteem even te gebruiken.
 
Inclusief Groep wil Gert hartelijk bedanken voor de moeite die hij heeft genomen om de medewerkers die dagelijks met de bus naar het werk komen, kennis te laten maken met deze verandering.