Kintin Ermelo wordt overgenomen door Prokino Kinderopvang

Na een jarenlange samenwerking zal vanaf 1 januari 2021 Stichting Prokino Kinderopvang de dagelijkse aansturing van de vijf peuterspeelzalen van Stichting Kintin (voorheen Stichting Basisvoorziening Peuterspeelzaalwerk Ermelo) definitief gaan overnemen en zal Kintin bij Prokino gaan horen. 

Prokino Kinderopvang krijgt er hierdoor 15 nieuwe collega’s in Ermelo bij.

Om de continuïteit voor de lange termijn goed te kunnen borgen, heeft het bestuur van Stichting Kintin besloten zich aan te willen sluiten bij een grotere organisatie. Prokino Kinderopvang is weliswaar een landelijke organisatie, maar is al vele jaren een bekende, lokale partij op het gebied van kinderopvang en buitenschoolse opvang. Door de jarenlange samenwerking tussen Kintin en Prokino Kinderopvang hebben zij ervaren dat zij op dezelfde manier vorm en inhoud willen geven aan goede kinderopvang. Daarnaast is het zorgaanbod van Prokino Zorg een grote toegevoegde waarde.

Het bestuur van Kintin is ervan overtuigd dat Prokino Kinderopvang het aanbod voor peuterspeelzalen in Ermelo een goede toekomst gaat bieden.