Kunstgrasvelden DVS'33 Ermelo en EFC'58 geopend

Afgelopen zaterdagmiddag was het dan zover. Ná enkele ongedwongen toespraken in de bestuurskamer was 14.30 uur hét moment voor onze burgemeester om de aftrap te verzorgen richting de ‘pupil van de week’.

In de wedstrijd DVS 9- EFC 5 eindigde deze in een 4-4- gelijkspel, waarbij de scheidsrechter Dick van Leeuwen strak floot en dat moet ook wel in een derby.

Het officiële moment bij EFC werd vervangen door het aanschouwen van een positiespeltraining van de JO19-1 en dat zag er prima uit.

Daarna strafschoppen op de talentvolle keeper van EFC, door alle notabelen werd een elfmetertrap genomen en we zullen niet verklappen wie er miste of wie de kansen benutten.

Uiteindelijk eindige de strafschoppenserie ook in een gelijkspel.

We mogen als besturen van DVS en EFC terugzien op een geslaagde middag waarbij de onderlinge band met de buren aangehaald kon worden onder het mom ‘beter een goede buur dan een verre vriend’.

Na tien jaar intensief gebruik was het tijd om de kunstgrasvelden bij de voetbalclubs te vervangen. Directeur Mark Broere van Sportbedrijf Interactie, was nog maar kort aangesteld als directeur toen hij dit proces kon begeleiden.  Een proces dat aan alle kanten succesvol is geweest. “Mooi om te zien hoe professionals en vrijwilligers samen deze enorme klus hebben geklaard”. – Mark Broere

Kunstgrasveld DVS 33 Ermelo

(Foto: Tom Nederveen)