Lokale ondernemers op de wintermarkt in Ermelo

In Ermelo wordt dit jaar voor het eerst een kleinschalige wintermarkt georganiseerd door hout- en plaatmateriaal Van der Leeden. Hier kunnen lokale ondernemers hun spullen verkopen. De markt vindt plaats op zaterdag 27 november op de Kawoepersteeg 33. De markt vindt plaats tussen 10.00 en 16.00.

Van der Leeden heeft de markt opgezet voor lokale ondernemers die het de afgelopen periode moeilijk hebben gehad door de coronacrisis.

De ondernemers die op de markt komen, staan normaalgesproken vooral op braderieën of beursen. Veel van deze evenementen konden afgelopen jaar niet doorgaan. Door het organiseren van de wintermarkt hoopt Van der Leeden hen te kunnen helpen. De kosten voor de markt, zoals kraam- en tentkosten en advertenties, heeft Van der Leeden dan ook volledig op zich genomen. Van de ondernemers wordt geen commissie gevraagd.  

Op de markt wordt uiteraard rekening gehouden met de coronamaatregelen. De markt wordt ruim opgezet en gehouden in de buitenlucht. Daarnaast wordt er gezorgd dat er anderhalvemeter afstand gehouden wordt van elkaar.