Maar liefst zeven spelers DVS'33 Ermelo geselecteerd voor Jonger Oranje

In de voorjaarsvakantie was op het sportpark van DVS’33 Ermelo het Jonger Oranje evenement voor de pupillen tot en met de O12.

Maar liefst 140 kinderen uit de regio en daarbuiten waren daar aanwezig om zich in de kijker te spelen bij scouts van Vitesse , AJAX, AZ en Heerenveen.

De bedoeling van het evenement is dat de aanwezige scouts uit de 140 voetballers een O9,O11 en O13 team selecteren. Dat zijn de Jonger Oranje teams district Veluwe.

Door de scouts werden maar liefst zeven DVS-ers geselecteerd die aan het einde van de prachtige voetbaldag naar voren mochten komen op het grote podium voor de tribune.

Dex Jonker, Mees Lensing, Amauri Sarov, Gijs Bokhorst, Maykil Al Qas,Safouan Yasbah en Danny Verhoef mogen in juni met Jonger Oranje Veluwe, gaan strijden tegen de andere Jonger Oranje selecties uit het land. Dit gebeurt in Wormerveer en op die dag worden uit de aanwezige pupillen de Jonger Oranje teams 2020-2021 geselecteerd.

Deze teams gaan dan wedstrijden spelen tegen clubs als Ajax, AZ, Vitesse etc.

Nog niet eerder werden er zoveel DVS-ers uit de Onderbouw geselecteerd. Het geeft aan dat de nieuwe aanpak van training, met gelijke kansen en goede training voor iedereen, zijn vruchten begint af te werpen.

Het oefenen met het springtouw en miniballetje thuis en het tweebenig opleiden onder leiding van een hoofdtrainer per sectie met goede trainers daarbij oogst in Ermelo en daarbuiten, alom lof en Marco Hop, de Technisch Coördinator Onderbouw, ontvangt daarvoor terecht de complimenten.

Wij wensen de DVS-ers straks heel veel plezier bij Fortuna Wormerveer en danken Sportsgen en Jonger Oranje voor de vlekkeloze organisatie.

Technisch Commissie DVS’33 Ermelo

DVS'33 Jonger Oranje
(Foto DVS'33)