McDonald's Harderwijk en Ermelo

Rogier Pull, franchisenemer van McDonald’s Nijkerk, Harderwijk, Ermelo (Strand Horst) en Bataviastad, staat van jongs af aan al in de keuken van de restaurants, en is er nog regelmatig te vinden.

Rogier: “Neem één van onze collega’s, Rowan, als voorbeeld. Zij heeft direct op haar vijftiende verjaardag bij McDonald’s Batavia Stad gesolliciteerd

Twee jaar later was Rowan al gecertificeerd Crewtrainer. Begin 2014 - toen ze nog maar zeventien jaar oud was - begon ze als één van de jongste managers ooit aan het management traject. Drie jaar later werd Rowan, op haar 20e, al Restaurant Manager van Batavia Stad. Nu, op haar 26e, is ze al zes jaar Restaurant Manager en scoort ze ieder jaar weer een goede beoordeling. Daarnaast start ze volgend jaar via McDonald’s de Hbo-opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement. We zijn hartstikke trots op haar! Het is dan ook niet voor niks dat we haar voor de Ray Kroc Award hebben genomineerd.”

Met de Ray Kroc Award erkent en beloont McDonald’s uitstekende prestaties en resultaten van de beste Restaurant Managers over de wereld. Wist je dat 90% van de Restaurant Managers zijn of haar carrière is begonnen als Crewlid? Volop doorgroeimogelijkheden dus! Maar dat is niet het enige wat het werken bij McDonald’s biedt:

1. Sociale skills

Dit is een van de positieve invloeden die werken bij McDonald’s op je heeft. “Ik heb veel medewerkers zien groeien”, aldus Rogier “Sommigen komen heel verlegen binnen en zouden zich het liefst in een hoekje van de keuken verstoppen, maar bloeien vervolgens in het team helemaal op.” Enthousiaste gasten, vervelende gasten; je komt ze allemaal tegen. En je moet ermee leren dealen. Ook leer je al op jonge leeftijd goed samenwerken en communiceren, zodat er een gestroomlijnd proces ontstaat. “Met z’n allen hebben we namelijk één doel; ervoor zorgen dat alle gasten hun bestelling zo snel mogelijk - en met de beste kwaliteit - in ontvangst kunnen nemen. Werkplezier is daarbij minstens zo belangrijk.”

2. Werken en leren

Om nog maar te zwijgen over de leer- en doorgroeimogelijkheden. Naast dat alle medewerkers gebruik kunnen maken van GoodHabitz, een online leerplatform met meer dan 130 trainingen, kun je erkende mbo- en hbo-opleidingen via McDonald’s Harderwijk, Nijkerk, Ermelo en Bataviastad volgen. Rogier: “Ook in functie en verantwoordelijkheden kun je al snel stappen maken, als je dit wilt.”

3. Flexibiliteit

“We snappen dat jongeren veel ballen hoog moeten en wíllen houden. School, sport, vrienden, relatie, familie, hobby’s. Maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Het laatste wat we willen is dat bijvoorbeeld school eronder komt te leiden. Daarom kijken we samen naar schoolroosters, tentamen- en examenweken, enzovoort. Maar ook houden we uiteraard rekening met de planning van ouders die bij ons werken. Wil je ‘s middags op het schoolplein je kids op kunnen halen? Geen probleem!” De ene week wat meer werken en de andere week wat minder; het is allemaal mogelijk.

Wil jij bij ons komen werken? Loop binnen bij een van de restaurants of ga naar www.werkenbijdemc.nl.

McDonald’s Harderwijk vind je aan de Knardijk-West, McDonald’s Strand Horst aan de Palmbosweg 22 in Ermelo, McDonald’s Bataviastad aan Bataviaplein 15 in Lelystad en McDonald’s Nijkerk aan de Smitspol 7.

 

McDonald's Ermelo Strand Horst

Adresgegevens

Palmbosweg 20
3853 LB Ermelo

Telefoon

T. 0341-554888

Meer info