​Medewerkers Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg in het nieuw door Klaassen Bedrijfskleding

Sinds kort hebben de medewerkers van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg nieuwe bedrijfskleding. Voor Peter van den Berg was het een logische keuze om met zijn vraag voor nieuwe bedrijfskleding naar Klaassen Bedrijfskleding te gaan.

Peter: "Ik kijk altijd eerst of er een lokaal bedrijf is dat mij kan helpen, daarbij is Klaassen Bedrijfskleding nummer één op het gebied van maatwerk."

"Maatwerk is erg belangrijk voor ons", legt Peter uit. "Het is belangrijk dat de uitstraling van de kleding netjes is. Nette kleding geeft gelijk al een professionele uitstraling van de winkel, maar buiten de “look” moet het vooral ook lekker zitten want onze medewerkers zijn veel in beweging. De werkkleding wordt na iedere werkdag op 60 graden gewassen, dus het moet ook mooi blijven na veel wasbeurten. Met deze vragen ben ik naar Klaassen Bedrijfskleding gegaan en zij hebben ons de collectie van Poco geadviseerd. Onze nieuwe kleding is van een mooie dikke stof en voorzien van geborduurde logo’s en heeft precies de uitstraling die we voor onze zaak wilden.”

Sinds vorig jaar is Klaassen Bedrijfskleding BV dealer van het merk Poco. Met dit merk heeft Klaassen haar toch al zeer uitgebreide collectie kunnen aanvullen met een uniek concept dat zich met name richt op vlotte en moderne kleding met een perfecte pasvorm voor horeca, bakkers, slagers, kappers en beurspersoneel. Onder andere buizen, schorten, sloven, blouses en polo’s kunnen allen naar wens samengesteld worden om vervolgens al vanaf drie stuks per model custom-made geproduceerd te worden. Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die helemaal aansluit op elke huisstijl.

Door de ruime maatboog is het geen enkel probleem om iedereen binnen een onderneming aan te kleden, ongeacht lengte of maat. Hiernaast kan alle bedrijfskleding voorzien worden van een borduurlogo of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

Heeft u binnenkort een beurs, of werkt u in de horeca, bij een bakker/slager of in een kapperszaak? En bent u ook benieuwd hoe u uw huisstijl volledig in de kleding terug kunt laten komen? Dan kunt u uw bezoek aan de prachtige zaak van Dries van den Berg misschien een keer combineren met een kop koffie bij Klaassen Bedrijfskleding BV, dan nemen we de mogelijkheden graag even met u door. Heeft u liever dat er iemand bij u op locatie langs komt? Ook dat is geen probleem. In beide gevallen graag wel eerst even bellen voor een afspraak, zodat we zeker weten dat we de tijd voor u kunnen nemen.

Klaassen Bedrijfskleding

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 7.00 - 17.00 uur
Di 7.00 - 17.00 uur
Wo 7.00 - 17.00 uur
Do 7.00 - 17.00 uur
Vr 7.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info