Met 'naam' op startnr. van de ‘Dassen TrailRun’!

Komende week, tot 14 februari, is het nog mogelijkheid om met 'voornaam op je startnummer' in te schrijven voor de 1e Dassen Trailrun van 4 maart in Ermelo. Daarna is dit niet meer mogelijk maar kan nog wel tot 24 febr. worden ingeschreven.

Buiten de lange afstanden kunnen kinderen in de voorjaarvakantie starten op de 1km Das-JOGG-er (+ coach) of de 3km Das-JOGG-er

Bij de finish krijgen de 'kleintjes' een mooie herinneringsmedaille omgehangen en kan met het tonen van het startnummer nog een gezonde verrassing bij de stand van 'JOGG' en 'PLUS Berntsen' in het Traildorp worden opgehaald.
 
De start/finish en het opgebouwde Traildorp is in het omsloten Veldwijk-bos gelegen aan de Horsterweg/ Kolbaanweg. De Dassen Trailrun ligt dicht bij het centrum van Ermelo, op 500m vanaf NS-Ermelo en daardoor voor ieder makkelijk bereikbaar.
 
Inschrijven voor de Dassen kan nog tot 24 febr. via:  www.dassentrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers per/onderdeel voor de Dassen TrailRun en we hanteren Vol+Vol!