Molen-Motor-Rit op zaterdag 7 september 2019

Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Molenstichting “De Koe” in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club.

De opbrengst komt geheel ten goede aan molen "De Koe". Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg.

Dit jaar gaan we naar een deel van Nederland waar een ons bekende Molenstichting 9 molens beheert. We kunnen ze niet allemaal bezoeken maar de route gaat er wel zo dicht mogelijk langs. Bij een van de molens krijgen we de lunch.

Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving mooie routes en stuurmomenten en gezellige stops! Molen "De Koe" zal deze dag speciaal voor de deelnemers in bedrijf zijn en is na de finish  gratis te bezichtigen.

De Molen-Motor-Rit heeft de routes alleen digitaal ter beschikking voor Garmin en TomTom. Bij voorinschrijving worden de routes ongeveer één week van te voren naar het opgegeven email adres gestuurd. De bezitters van een TomTom navigatiessteem worden gevraagd of zij een geschikt SD kaartje hebben en deze mee te nemen.

Deelnemers die gebruik maken van de mogelijkheid van daginschrijving kunnen ter plekke hun deelname via pin in de Molenwinkel voldoen. De routes wordt dan ter plekke geladen in het navigatie toestel.

Om een zo soepel mogelijke start te kunnen realiseren is voorinschrijving zeer gewenst. Bij daginschrijving kan er namelijk vertraging ontstaan, omdat er een beperkt aantal laadstations is. Start en finish zijn op het Molenaarsplein in Ermelo. Ingang via de achterzijde aan de Berkenlaan, te vinden via de aanrijroute die gelijktijdig met de routes wordt meegestuurd.

De tocht heeft een lengte van ca. 350 kilometer en brengt u langs historische molens en een windmotor. ​
  • Kosten : voorinschrijving € 15 p.p.; daginschrijving € 20 p.p.
  • Prijs is incl. koffie bij start en onderweg, lunch en thee.
  • En bij de finish worden heerlijke molen "De Koe" pannenkoeken geserveerd!
Daginschrijving is vanaf  07.30 uur mogelijk  (betaling via pin heeft de voorkeur).
Deze dag hebben we gezorgd voor een calamiteitenhulp. Tijdens het aanmelden op de dag van de rit en de briefing voor de start ontvangt u meer informatie.

Voor meer informatie bel of mail :
Johan van Ginkel (M. 0614109816 / E. info@giga-fitness.nl) en
Bert van Willigen (M. 0620478410 / E. BertvanWilligen@molendekoe.nl)

Zoals altijd is de route een verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent!

Molen Motor Rit Ermelo
(Foto: Motor Molen Rit)

Bekijk hier alle evenementen in Ermelo

Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo

Adresgegevens

Rodeschuurderwegje 18
3853 LS Ermelo

Telefoon

T. 0341-552174

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za 7.30 - 12.00 uur
Zo Gesloten
Meer info