Mooie opbrengst Dindoa speculaasactie

Jaarlijks organiseert Dindoa in de week voorafgaand aan Sinterklaas een speculaas verkoopactie. Ook dit jaar hebben veel mensen zich belangeloos ingezet om er weer een groot succes van te maken. 

De actie heeft € 4.688,- opgeleverd. Een fantastische opbrengst, die Dindoa heel goed kan gebruiken.

Dindoa heeft inmiddels ervaring met deze actie. Al na de zomer start de voorbereiding. Het speculaas wordt besteld, alle jeugdteams worden enthousiast gemaakt om het speculaas te gaan verkopen en het speculaas wordt zelf ingepakt.

Gedurende twee avonden zijn er in totaal 1.250 pakjes gevuld speculaas en 1.250 brokken speculaas ingepakt. Een enorme hoeveelheid. Tijdens de verkoopweek zijn de jeugdteams huis-aan-huis gegaan om speculaas aan de deur te verkopen, ook veel enthousiaste ouders hebben meegeholpen en hun auto voor vervoer ter beschikking.

Op donderdag 29 november werd het laatste speculaas verkocht en waren alle kratten leeg. De opbrengst van deze speculaasactie gebruikt Dindoa voor onderhoud van de accommodatie, aanschaf van nieuw trainingsmateriaal en overige uitgaven waarmee de vereniging draaiende wordt gehouden. Daarom bedankt Dindoa iedereen die de speculaasactie heeft gesteund.

Inpakken speculaasactie Dindoa Ermelo