Museum Het Pakhuis in Ermelo is jarig!

Vier ook de verjaardag van Museum Het Pakhuis in Ermelo mee! Op 26 augustus bestaat stichting Het Pakhuis in Ermelo tien jaar. Museum Het Pakhuis, in 2010 begonnen als Centrum voor erfgoed, natuur en milieu, had dat groots willen vieren met een feest in september. Toch viert het jubilerende museum haar tienjarig bestaan op een andere manier met een traktatie voor bezoekers.

Museum Het Pakhuis in Ermelo viert haar verjaardag namelijk met een gebakje voor betalende bezoekers.

Het museum is op woensdagen gesloten, maar bezoekers kunnen al eerder hun vreugdewensen geven op dinsdag 25 augustus. Ook betalende bezoekers op donderdag 27 augustus krijgen een gratis gebakje krijgen bij entree, maar op is op.

Volop festiviteiten in Ermelo

Het tienjarige jubileum van Museum Het Pakhuis is niet de enige festiviteit de komende periode. Van 11 tot en met 13 september vindt ook het Romeinenweekend in Ermelo plaats. Bij Museum Het Pakhuis vinden volop extra Romeinse activiteiten plaats voor kinderen. Door heel Ermelo kunnen bewoners en vakantiegangers zich verlekkeren aan Romeins geïnspireerde producten en zullen unieke activiteiten plaatsvinden.

Kom langs op 25 of 27 augustus!

Het is niet nodig voor een bezoek aan het Museum het Pakhuis te reserveren. Bij entree wordt wel gevraagd naar uw contactgegevens voor kortstondige bewaring. Het museum hanteert hierbij het protocol van de Museumvereniging. Volg bij een bezoek de routing en bewaar anderhalve meter afstand.

Voor meer informatie of vragen is Museum het Pakhuis telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden op 0341-760 777 of per mail op [email protected].

Het museum is op dinsdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geopend van 10:30 uur tot 16.30 uur. Kijk voor actuele prijzen en openingstijden op de website van Museum Het Pakhuis: www.hetpakhuisermelo.nl