Nacht van de Nacht op zaterdag 28 oktober

Reintje de Vos organiseert zaterdag 28 oktober om 18:00 een schemerwandeling welke geschikt is vanaf 8 jaar! Tijdens de schemertijd, het bos in terwijl het dan juist donker wordt. Best spannend, maar ook leuk en heel bijzonder. Want normaal is de natuur na zonsondergang namelijk verboden terrein voor mensen.

Dit is dus eigenlijk een hele unieke kans om dat eens te ervaren hoe dat is, wandelen in een donker bos!

Onderweg vertelt de gids wat over het bos en de dieren. Wie weet hebben we ook nog geluk en zien we in het schemer ook nog wel een Ree of Wildzwijn! Rond 19:30 zijn we weer terug bij de parkeerplaats.

Om 20:30 start er een 2e wandeling voor de leeftijd van 12+ en Volwassenen. Deze wandeling verloopt (bijna) geheel in het donker en ook deels in stilte. Een bijzondere belevenis die maar 1x per jaar voorkomt. U zult bemerken dat gaandeweg de wandeling uw zintuigen anders gaan reageren, als dat ze dat overdag bij daglicht doen. We maken een wandeling van 1,5 uur en zijn dan rond 22:00 weer terug. Onderweg vertelt de gids na gelang de tijd en eventuele vragen diverse weetjes over de omgeving en de natuur.

Vooraf aanmelden is voor beide wandelingen gezien het beperkt aantal plaatsen verplicht. Meer informatie en aanmelden kan via: [email protected]