Nero Veluwse Trailrun erg populair

Momenteel is de organisatie volop bezig de jubileum editie van de  'NERO Veluwse Trailrun' zaterdag 7 september organisatorisch in de steigers te zetten.

TrailRunning en TrailWalking is erg populair en de inschrijvingen op de diverse onderdelen 'loopt' erg hard

Momenteel hebben zich nu al 500% meer deelnemers ingeschreven dan het afgelopen jaar op hetzelfde moment. Niet alleen uit Nationaal, maar ook International (4 omringende landen), is er veel belangstelling voor het evenement. Wil je nog meedoen, bedenk dan dat we nu eerder dan de afgelopen jaren, de inschrijving zullen moeten sluiten....  Vol=Vol. 
 
Traildorp en pendelvervoer
Met Defencie zijn er afspraken gemaakt en gaan zij het evenement facilitair ondersteunen. Zo zullen de ingezette pendelbussen (vise/versa NS-Ermelo-Traildorp) over het kazerne-terrein kunnen rijden en de deelnemers vlakbij het nieuw op te bouwen Traildorp afzetten en/of weer oppikken.
 
Battle Trailrun 70km.
Een nieuw onderdeel is de 'estafette' Battle Trailrun van 70km. Je kan hem alleen of als een WolfPack (roedel) met vrienden-familie-bedrijf-club van 2, 3, 4 of max. 5 pers. lopen. Het Trail-parkoers is een ronde over de Ermelosche Heide (1e rondje 8,5km en de volgende 9 rondjes van 6,8km). In het wisselvak nabij het Traildorp zal de teamloper de enkelband met chip steeds aan de volhgende trailer overdragen en is een fouragepost en is er tijdregistratie.
 
's HeerenLoo G-Trail 1+3km
De ''s Heeren Loo G-TrailRun 1km en 3km' is speciaal voor mensen met een verstandelijk beperking. Zij kunnen ‘gratis’ met begeleiders inschrijven op dit onderdeel. Meer dan toepasselijk in Ermelo als zorgdorp. Deze groep deelnemers zal in een apart onderkomen in het Traildorp worden ontvangen alwaar zij het startnummer en een gratis T-shirt zullen krijgen. Na de finish ontvangen ze de fraaie Veluwse TrailRun medaille en voor zij naar huis gaan nog een gezond lunchpakket.
 
TrailWalkers
Een ander sportief onderdeel wat we weer aan het programma hebben toegevoegd is de "Everzwijn TrailWalk 10km en 15km'. Deze start dit jaar ook vanuit het outdoor Traildorp. Wandelaars gaan via de in bloei staande Ermelosche Heide en door het Speulder- en Sprielderbos.
 
Voor inschrijven of informatie zie: www.veluwsetrailrun.nl