Nicky van Hilten nieuwe aanwinst voor DVS'33 Ermelo

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat Nicky van Hilten de nieuwste aanwinst is voor de A-selectie. De verdediger is transfervrij en kan daardoor al op korte termijn aansluiten bij de A-selectie. Hij tekent een contract voor 1,5 seizoen.

De 23-jarige van Hilten is bijna zijn hele leven al woonachtig in Almere en doorliep de jeugdopleiding van Almere City.

Vanuit de jeugdopleiding was de stap naar Jong Almere City een logische en met dat elftal was hij in het seizoen 2017-2018 tegenstander van de Geelzwarten en wist hij zelfs te scoren tegen zijn nieuwe ploeg. In datzelfde elftal speelden destijds de DVS’ers Adriaan Kruisheer en Tarik Evre.

Na zijn periode bij Jong Almere City stapte hij over naar het eerste elftal en speelde daarin een aantal wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen zomer werd zijn contract niet verlengd bij de Almeerders en dus stapt hij nu transfervrij over naar DVS’33 Ermelo.

Reactie Nicky van Hilten: “Ik kende DVS al via mijn oud-ploeggenoten Adriaan Kruisheer en Tarik Evre. De speelstijl van de ploeg past goed bij mij en ik hoop dat ik mijn kwaliteiten als opkomende back daar kan gaan laten zien. Ik kan zowel uit de voeten op de rechter- als linkerflank. Als verdediger sta ik mijn mannetje, maar ik kom graag mee op om aan te vallen. Ik kijk er naar uit om aan te sluiten bij de groep”.

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Ondanks het feit dat de competitie stil ligt en we niet weten wanneer we weer kunnen gaan opstarten, gaat het werk voor de TC gewoon door. Nicky van Hilten is met zijn kwaliteiten een prima aanvulling op de huidige spelersgroep. Wij wensen hem veel plezier en succes bij DVS’33 Ermelo”.

Nicky van Hilten DVS Ermelo
(Foto DVS'33)