Nieuwe openingstijden Theehuis Oud Groevenbeek

Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is per 4 juli a.s. weer drie dagen per week open voor bezoekers. De openingstijden zijn woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Na maanden van sluiting als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus is Natuurmonumenten blij dat bezoekers weer kunnen komen genieten van koffie, thee en lekkers op het mooie landgoed.

Veilig
Natuurmonumenten Oud Groevenbeek staat voor iedereen klaar om te komen genieten in het bos, de speelnatuur en de horeca. Daarbij houdt het Theehuis zich aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt.
 
Vrijwilligers
Het Theehuis op Oud Groevenbeek draait volledig met vrijwilligers. Het mag voor zich spreken dat de gezondheid van de vrijwilligers voorop staat bij deze heropening. De openingstijden zijn dan ook onder voorbehoud: het Theehuis kan onverhoopt gesloten zijn bij bijvoorbeeld ziekte of uitval van onze vrijwilligers. Natuurmonumenten rekent op uw begrip hiervoor.
Houd www.natuurmonumenten.nl in de gaten voor actuele openingstijden.
 
Over Oud Groevenbeek
Landgoed Oud Groevenbeek is de trots van Natuurmonumenten op de Noordwest-Veluwe. De sfeer van het landgoed brengt je honderd jaar terug in de tijd. Het was vroeger een zelfvoorzienend landgoed en alles is goed bewaard gebleven: de villa, de druivenkas, een boerderij en statige beukenlanen. Centraal op dit landgoed ligt het Theehuis.
 
Adres & bereikbaarheid
Adres Theehuis: Putterweg 238, 3851 VG, Ermelo
Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats Natuurmonumenten aan de Putterweg/kruising Watervalweg (herkenbaar aan welkomstbord).

(Foto: Martin van Lokven)