Nieuws Ekris: BWM iX3

Het is het eerste volledig elektrische X model van BMW, de BMW iX3. De geheel nieuwe BMW iX3 brengt emissievrij rijplezier en een sportief karakter samen.

Met recht mag deze volledige elektrische BMW iX3 een Sports Activity Vehicle genoemd worden, want sportief zijn de prestaties van de BMW iX3 zeer zeker

Standaard is de BMW iX3 zeer rijk uitgerust en de prijzen beginnen vanaf € 67.500,-. Het volledig elektrisch rijbereik van de BMW iX3 bedraagt 459 kilometer (WLTP) en tot 80% opladen aan een snellader bedraagt slechts 34 minuten.

Offerte aanvragen

EXTERIEUR
Het exterieurdesign van de BMW iX3 maakt het meteen duidelijk. De BMW iX3 is een echte BMW Sports Activity Vehicle met een premium uitstraling. Er is veel aandacht besteedt aan het aerodynamische design van de BMW iX3. Zo zijn de BMW nierengrille en voorbumper grotendeels dicht en is de achterzijde van de BMW iX3 zo gevormd dat de luchtweerstand geminimaliseerd wordt.

ACHTERKANT
De achterzijde van de BMW iX3 onderstreept het atletische vermogen van de volledig elektrische BMW iX3. De diffusor achter is speciaal ontworpen voor de BMW iX3 en maakt deel uit van een reeks aerodynamische aanpassingen die ervoor zorgen dat het luchtweerstandscoëfficiënt van de BMW iX3 slechts 0,29 bedraagt.

INTERIEUR
Een moderne en elegante ambiance verwelkomt u zodra u instapt in de BMW iX3. Neem plaats achter het stuur en maak u klaar voor een energieke rijervaring. Ook in het interieur van de BMW iX3 vindt u subtiele verwijzingen naar het volledige elektrische karakter van de BMW iX3.

BLAUWE ACCENTEN
Bescheiden interieuraccenten in BMW i Blau verwijzen naar de elektrische aandrijving van de BMW iX3. Kijk maar eens goed naar de startknop en de versnellingspook. De blauwe accenten vallen direct op.

PERFORMANCE
De BMW iX3 geeft elektrisch rijden een extra dimensie. Voor het eerst wordt de BMW eDrive technologie toegepast in de BMW X familie. De achterwielaandrijving zorgt voor rijplezier zoals u van BMW mag verwachten, maar is ook verantwoordelijk voor optimale tractie en uitzonderlijke efficiency. Volledig elektrisch kunt u 459 kilometer rijden in de BMW iX3.

BMW iX3 Ekris Nijkerk Harderwijk
(Foto's Ekris)

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info