Nieuws Ekris: De BMW X1 medio oktober in de showroom bij Ekris

De BMW X1 heeft een verjongingskuur gehad en is weer helemaal opgefrist. Wat onveranderd is aan de BMW X1 is dat hij nog altijd heel herkenbaar een BMW X model is. 

BMW X1: zelfverzekerd, sportief, opvallend

Zijn robuuste uiterlijk zorgt voor een stoere eerste indruk. Voor wie op zoek is naar veelzijdige functionaliteit in combinatie met een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid is de BMW X1 de perfecte match.

In oktober 2022 verwachten ze de nieuwe BMW X1 in de showrooms.

Exterieur
Meer dan ooit benadrukt het design van de BMW X1 het SAV karakter van de auto. De voor- en achterkant hebben de voor BMW X kenmerkende modelstyling meegekregen. Aan de voorzijde zorgen de bijna vierkante grote BMW Nierengrille en de smalle LED koplampen voor een fris aanblik. De achterkant is met de opvallende LED achterlichten, slanke achterruit vrijwel vierkante contouren van de wielkuipen stoerder en breder. Standaard is de BMW X1 uitgerust met 17" lichtmetalen velgen, maar optioneel zijn 18", 19" en voor het eerst ook 20" velgen beschikbaar. Een trekhaak die met één druk op de knop elektrisch te bedienen is, is optioneel verkrijgbaar.

Interieur
Maak u klaar voor een aangename en comfortabele rit. In de BMW X1 geniet u namelijk van een hoge zitpositie. Het interieur van de BMW X1 is geïnspireerd op het interieur van zijn grotere broer, de BMW iX. Essentiële elementen in het vernieuwde interieurdesign zijn het slanke dashboard, de BMW Curved Display en de zwevende armsteun met geïntegreerd bedieningspaneel. Achterin is er ruimte voor drie personen en de achterbank is in delen neerklapbaar (40:20:40). De bagageruimte bedraagt 540 liter en kan uitgebreid worden tot 1.600 liter. 

De voordelen van het kopen van een nieuwe BMW bij Ekris
Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

Lees hier meer over de uitvoeringen.

BMW X1 Ekris Nijkerk Harderwijk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info