Nieuws Ekris MINI: jouw MINI nog unieker

Een MINI is van zichzelf al erg uniek en compleet naar wens samen te stellen of te personaliseren. Of je nu een MINI 3-deurs, MINI Clubman of MINI Cabrio rijdt, je kunt jouw MINI helemaal aan laten sluiten op wie jij bent. Maar wist je dat je ook na aankoop van jouw MINI deze nog verder kunt personaliseren met onderdelen en accessoires? 

Maar dat is nog niet alles. Ekris MINI gaat nu namelijk nog een stapje verder

Speciaal voor jouw als MINI rijder hebben wij een aantal unieke upgrades extra scherp geprijsd. Wil jij voor echt uniek gaan? Aarzel dan niet en lees snel verder, want bij Ekris MINI ben je aan het juiste adres voor een extra unieke MINI.



Ga uit je dak!
Ga helemaal uit je dak met Ekris. Wij spuiten namelijk het dak en de buitenspiegels van jouw MINI in de kleur die je maar wilt. Rood, geel, blauw, groen, echt alles is mogelijk en niets gaat ons te ver. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij doen het voor je. Ook als jouw MINI voorzien is van een panoramadak of dakdragers gaan we de uitdaging aan.

Hoe gaan ze te werk?
Weet jij zeker dat dit is wat je wil dan gaan we het volgende doen. We plannen een afspraak met je in bij de vestiging van jouw voorkeur om de kleur te bepalen en de kleurcodes te noteren. Daarna plannen we een afspraak om het dak en de buitenspiegels te spuiten. 
 
  Geen panoramadak met panoramadak met dakdragers
MINI 3-deurs € 699,- € 849,- Op aanvraag
MINI 5-deurs € 699,- € 849,- Op aanvraag
MINI Electric € 699,- € 849,- Op aanvraag
MINI Clubman Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag
MINI Countryman Op aanvraag Op aanvraag Op aanvraag

Prijzen zijn gebaseerd op een dak zonder schade. Wel schade aan het dak? Geen probleem, dan maken we een offerte op maat voor jou.

Back to our roots
Misschien wel de ultieme uiting van MINI die verwijst naar onze roots. We hebben het natuurlijk over de Union Jack achterlichten. Heeft jouw MINI nog geen Union Jack achterlichten, maar wil je dat wel? Aarzel dan niet want wij bieden deze unieke achterlichten tijdelijk extra scherp aan. 

MINI 3-Deurs € 362,-
MINI 5-Deurs € 362,-
MINI Cabrio € 362,-
MINI Clubman € 757,-
MINI Countryman* € 636,-

*Union Jack achterlichten voor de MINI Countryman zijn beschikbaar vanaf juni 2021.

Heft in handen
Neem het heft in eigen handen en upgrade het onderdeel dat je het vaakste vast zal houden; het stuur van jouw MINI. Speciaal voor deze gelegenheid zijn een drietal sturen extra scherp geprijsd. Kies jouw favoriete stuur en stuur direct je aanvraag naar hen toe.

MINI personaliseren
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info