Nieuws Ekris MINI: MINI flex lease

Een MINI leasen doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je zekerheid wilt, zekerheid van een vast bedrag per maand dat je kwijt bent aan jouw droom MINI.

Maak kennis met flex lease

Die zekerheid is prettig, maar soms heb je ook gewoon behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. Daarom komt MINI nu met Flex Lease. Flex Lease is optioneel toe te voegen aan een Private Lease en Operational Lease contract. Kies je voor Flex Lease dan kun je één jaar na de gesloten overeenkomst kosteloos én op elk willekeurig moment de gesloten overeenkomst beëindigen. Heel erg handig wanneer je levenssituatie of mobiliteitsbehoefte gaat veranderen, maar ook als je niet kunt kiezen welke MINI je het liefst gaat rijden. Voor € 25,- per maand kun je de Flex Lease optie opnemen in je contract. 

Hoe werkt flex lease?

Wanneer je er voor kiest een nieuwe MINI te leasen met een looptijd van 48 maanden is het mogelijk de Flex Lease optie toe te voegen aan het contract. Flex Lease is beschikbaar op alle MINI modellen. Voor de MINI 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio en Electric geldt een tarief van € 25,- per maand. Kies je voor een MINI Clubman of MINI Countryman dan is het maandbedrag € 35,-. Vanaf 1 jaar nadat de overeenkomst is ingegaan kun je met Flex Lease, om welke reden dan ook, kosteloos en zonder opzeggingsvergoeding jouw overeenkomst stop zetten. Opzeggen kan op ieder moment met inachtneming van de één maand opzegtermijn.

Voordelen flex lease

Wat zijn de voordelen als je kiest voor een Flex Lease optie in jouw Private Lease of Operational Lease overeenkomst. Dat zetten wij graag voor je overzichtelijk op een rijtje. Je profiteert van deze voordelen:
  • Boetevrij opzeggen na 12 maanden
  • Beschikbaar op alle MINI modellen
  • Vanaf € 25,- per maand
  • Mogelijk bij Private Lease en Operational Lease
Bekijk hier de veel gestelde vragen.

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info