Nieuws Ekris Nijkerk: MINI Brighton Editions

De MINI Brighton Editions zijn stijlvol en ook nog eens exclusief. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de Brighton Editions geïnspireerd op de gelijknamige badplaats in het zuiden van Engeland.

In Brighton staan veel luxe hotels en tevens bevinden zich er nog veel oude Victoriaanse gebouwen

Deze combinatie is het uitgangspunt geweest van de samenstelling van de MINI Brighton Editions. Kies je voor een van de vijf Brighton Editions dan ga je op pad in een chique en luxe uitvoering. Wie wil dat nou niet?

Stijlvol exterieur

Unieke pin-stripe
De Brighton Editions zijn allemaal uitgerust in de bijzonder stijlvolle kleur Enigmatic Black. Om het elegante en chique karakter van de Brighton Editions te benadrukken is aan de buitenzijde gekozen voor een subtiele pin-stripe in cognac kleur. De kleur van de pin-stipe matcht moeiteloos met het prachtige interieur. 

Ultiem comfort

Custom-made interieur
Stap je in een van de MINI Brighton Editions dan waan je jezelf in een van de luxeuze hotels in Brighton. Het Cognac lederen interieur van de Brighton Editions is met de hand vervaardigd bij Cools Bekledingen in Eindhoven en beschikt over wangen in zwart leder. Ook de stiksels van de ruitvormige patronen zijn in contrastkleur. Om dit prachtige interieur ook van buiten goed zichtbaar te laten zijn hebben de Brighton Editions geen donkere privacyramen. Zo kan iedereen genieten.

Op en top compleet

Interieur pin-stripe
De subtiele pin-stripe van buiten heeft ook zijn weg gevonden naar het interieur van de Brighton Editions. Op het interieurpaneel siert de pin-stripe inclusief Brighton Edition opschrift in cognackleur het dashboard. Zo wordt de elegante uitstraling van buiten moeiteloos doorgetrokken in het interieur van deze unieke uitvoering. 

Exclusief bij Ekris

De MINI Brighton Editions zijn exclusief beschikbaar bij Ekris MINI in een gelimiteerde oplage. De Brighton Edition komt namelijk als MINI 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman. En van allemaal hebben we er slechts één. Wees er dus snel bij als jij in een van de Brighton Editions wil gaan rijden. 

Ekris Nijkerk MINI Brighton

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info