Nieuws van de Hypotheker Ermelo: Bieden zonder voorbehoud, dankzij Bieden met Zekerheid

Je ziet jezelf al helemaal wonen in het huis dat je net hebt bezichtigd. De lichtval, de bouwstijl, de ruimte – perfect voor jou! Helaas, je bent niet de enige. Er zijn veel kijkers en je moet jezelf onderscheiden. Wees verzekerd van een beter bod dankzij Bieden met Zekerheid!

Ondanks een toenemend aanbod op de woningmarkt, zien huizenkopers zich nog steeds vaak genoodzaakt een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering

Dat is echter niet zonder risico. Wil jij een bod plaatsen zonder financieringsvoorbehoud, maar daarbij geen financieel risico lopen? Dan is Bieden met Zekerheid misschien wel iets voor jou!

Wat is Bieden met Zekerheid?
Bieden met Zekerheid is een unieke verzekering van verzekeraar Woongarant. Hiermee verzeker je het bedrag van 10% van de aankoopprijs dat je aan de verkoper moet betalen, mocht je de hypotheek onverhoopt niet rond krijgen. Zo kun je dus zonder financieel risico een bod doen zonder voorbehoud van financiering en zo meer kans maken op jouw droomhuis.

Bieden zonder voorbehoud van financiering
In de huidige woningmarkt is overbieden eerder regel dan uitzondering. Dit zorgt ervoor dat jij als huizenkoper vaak in een lastige positie zit. Om kans te maken op een woning wordt er daarnaast steeds vaker een bod zonder financieringsvoorbehoud uitgebracht. Het risico daarvan is dat als je de financiering van je droomhuis onverhoopt niet rond krijgt, je wel de waarborgsom moet betalen. De waarborgsom bedraagt 10% van de aankoopprijs, oftewel tienduizenden euro's. 

De Hypotheker adviseert daarom om bij het bieden op een woning altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen. Als je toch van plan bent om een bod uit te brengen zonder financieringsvoorbehoud, raden we je aan om eerst een (vrijblijvende) afspraak te maken bij De Hypotheker voor een uitvoerige inventarisatie van jouw financiële situatie. Wil je daarna toch bieden zonder financieringsvoorbehoud? Dan is Bieden met Zekerheid misschien iets voor jou.

Hoe werkt Bieden met Zekerheid?
  • Aan de hand van een uitgebreide inventarisatie van jouw gegevens beoordeelt je hypotheekadviseur je huidige financiële situatie. Samen gaan jullie in gesprek over welk bedrag jij maandelijks wilt en kunt betalen voor een woning. Daarnaast beoordeelt je adviseur of de Bieden met Zekerheid verzekering bij jouw situatie past.
  • Vervolgens maakt de adviseur een oriënterende hypotheekberekening zodat de verzekeraar kan bepalen wat jouw biedingsruimte is.
  • Naast deze oriënterende berekening is ook een online taxatie nodig zodra je je droomhuis gevonden hebt. Deze taxatie wordt aangevraagd via de verzekeraar.
  • Op basis van deze gegevens ontvang je van de verzekeraar een certificaat waarmee je een beter bod kunt uitbrengen op je droomwoning. Deze zet je in als je zonder financieringsvoorbehoud wilt bieden.
  • Mocht je bod geaccepteerd worden, maar je hypotheek uiteindelijk niet rond komen, dan vordert de verzekeraar de waarborgsom niet terug. Door een Bieden met Zekerheid verzekering af te sluiten, is jouw financiële risico dus afgedekt.
Bieden met (ja)Zekerheid: exclusief bij De Hypotheker
De Bieden met Zekerheid verzekering is exclusief af te sluiten via een hypotheekadviseur van De Hypotheker. Ben je geïnteresseerd? Maak een afspraak bij een van de vestigingen. Wie weet woon je binnenkort in jouw droomhuis! Jazeker.
 
Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Klik op een van de buttons hieronder.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde
Vestiging Ermelo
 

De Hypotheker Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info