Nieuwsflits van iQOUNT adviseurs & accountants | Successen moet je vieren!

Wessel Hees van iQOUNT Adviseurs en Accountants is bijzonder trots op zijn team! Vorige week hebben ze een toetsingsdag gehad van het NBA, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Daarbij wordt onderzocht of zij de gewenste kwaliteit binnen de accountancybranche nastreven en waarborgen.

Specifiek aandachtspunt daarbij is de betrokkenheid van de accountant en vastleggingen in de samensteldossiers. 

Met hun praktische en efficiënte aanpak binnen het kantoor zit dat wel goed, want de toetsers waren zeer te spreken over de dossiers en de procedurevastleggingen. Hierbij is MijnKantoor een meer dan uitstekend hulpmiddel, waarmee ze hun processen ingericht hebben middels semi-automatische workflows.

Zonder noemenswaardige kanttekening hebben zij dan ook een positief oordeel gekregen over hun dossiers en hun kwaliteitsniveau. Ze waren er niet bang voor, wel gespannen uiteraard, maar het is prettig om te weten dat de beroepsorganisatie hun kwaliteit bevestigt en dat ze op deze voet verder kunnen.

Dit geeft ook hun cliënten de geruststelling dat hun zaken in goede handen zijn en ze bij iQOUNT Adviseurs en Accountants voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving inclusief de gedrags- en beroepsregels.

iQOUNT Harderwijk

Adresgegevens

Daltonstraat 22
3846 BX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-740800

Meer info