Nog één week feest in het Pakjeshuis

Afgelopen week bezochten veel kinderen het Pakjeshuis in Ermelo. Met school, of voor een van de vele activiteiten. De Sint is in zijn nopjes met al het bezoek, evenals de medewerkers van het Pakjeshuis. 

'Ontzettend veel kinderen zijn Fan van het Pakjeshuis geworden, dat is fantastisch!'

'Hoe groter de groep fans hoe beter we het Pakjeshuis ook de volgende jaren weer kunnen organiseren.' zegt directeur Germa Greving.

Groots(t)e Lichtjes Dansfeest
Op de laatste vrijdag van het Pakjeshuis werd voorheen een maanlichtwandeling gemaakt. Sinterklaas werd voor deze gelegenheid uitgedost met lampjes op zijn staf en tabberd. 'Dit jaar blijven we op het Molenaarsplein maar gebruiken we des te meer lichtjes. Het is de bedoeling dat we er een groots lichtjes-dansfeest van maken, iedereen is welkom!' zegt Germa Greving. Tijdens de woensdagmiddag knutselmiddag kunnen kinderen een lichtjeshouder maken voor het feest. Natuurlijk wordt vrijdag de pietendans van Sparta gedanst! 

Pakjeshuisprogramma
Het Pakjeshuis is alleen deze week nog geopend. Reserveer snel, voor sommige activiteiten is er beperkt plaats. Kijk op www.hetpakjeshuisermelo.nl en volg het Pakjeshuis op Facebook om van al het leuks op te hoogte te blijven.

Woensdag 28 november
12.30 – 13.30 Pieten-Pannenkoeken-Lunch
14.00 – 16.00 Drumble Dance en Knutselmiddag

Vrijdag 30 november
18.30 - 19.30 Grootste Lichtjes Dansfeest

Zaterdag 1 december
9.30 – 11.00 Sinterklaasontbijt*
12.00 – 13.00 Pieten-Pannenkoeken-Lunch
13.30 en 14.30 Theatervoorstelling Muizenissen, Rozengeur en Marsepein*

* In verband met beperkte plaatsen is reserveren voor deze activiteit verplicht.

Reserveren en het volledige programma met data, tijden, prijzen: www.hetpakjeshuisermelo.nl