Open Huizendag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 is het weer Open Huizen Dag, georganiseerd door de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars). Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je veel te koop staande huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. De Hypotheker geeft je tips om op deze dag jouw droomhuis te vinden. 

Of je nou je eerste huis koopt of je volgende huis, het blijft spannend! Het leukste deel is het zoeken naar je droomhuis, maar waarmee moet je allemaal rekening houden voordat het écht van jou is?

Handige tips voor de Open Huizen Dag
Plan een handige route langs de huizen die je wilt bezichtigen en reken op ongeveer een half uur per huis. Doe onderzoek naar het huis: in welke wijk ligt het, hoe oud is het, heeft het de ruimte die je zoekt? Loop ook een rondje door de woonwijk. Gebruik pen en papier of je mobieltje om dingen op te schrijven die je niet moet vergeten en om de afmetingen te noteren. Maak foto's van de woning zodat je na afloop op je gemak alles nog eens kunt bekijken. 

Vragen? Chat met De Hypotheker 
Heb je voor, tijdens of na de Open Huizen Dag een hypotheekgerelateerde vraag? De Hypotheker staat graag voor je klaar. Op zaterdag 5 oktober van 9.00 tot 22:00 zitten onze adviseurs voor je klaar om met je te chatten via Facebook. 

Bekijk onze Open Huizen Dag Spotlight op Facebook
Traditiegetrouw pitchen onze klanten en trouwe volgers hun te koop staande woning in de aanloop naar de Open Huizen Dag op onze Facebookpagina. Neem vanaf maandag 30 september een kijkje: misschien zit jouw droomhuis er wel tussen!

Wij wensen je veel plezier op de Open Huizen Dag. Droomhuis gevonden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om je hypotheek te regelen!
 
Meer weten? Of een afspraak maken? Klik hieronder voor de vestiging bij jou in de buurt.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde
 

De Hypotheker Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info