Open repetitie op 8 juni bij COV Noord-West Veluwe: Jenkins en Fauré

De Christelijke Oratorium Vereniging Noord-West Veluwe is begonnen met het instuderen van het Requiem van Jenkins en het Requiem van Fauré. Op 8 juni is er een open repetitie.

De uitvoering is op zaterdag 21 november 2015 in de Grote Kerk van Harderwijk.

Het Requiem van Jenkins (2004) is een modern en toch overwegend klassiek werk. Invloeden uit alle delen van de wereld zijn waarneembaar en de muziek is mysterieus, opzwepend en melodieus. Ruim honderd jaar eerder schreef Fauré zijn Requiem, dat een heel andere sfeer ademt. Fauré zei er zelf over: het requiem is zo zachtmoedig als ik zelf.
 
Zowel aspirant leden als project zangers (met name tenoren) zijn van harte welkom om de open repetitie mee te maken. Bij elk nieuw (project)lid  wordt een stemtest afgenomen. De repetities van het koor vinden plaats in kerkgebouw De Voorhof, Frederik Hendriklaan 11 te Ermelo van 20.00 tot 22.00 uur. Voor info: www.oratorium-harderwijk.nl
 
De Christelijke  Oratorium Vereniging Noord-West Veluwe telt ongeveer 80 leden en staat onder de inspirerende leiding van Jurriaan Grootes.  Het repertoire van het koor bestaat uit diverse grote werken van klassiek tot meer modern.
 
Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met Greet Godschalk (voorzitter):
 tel. 0341 561298, of Irma Munnikhuis (secretaris): 0341 353530.