Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Op woensdag 3 mei om 11:00 uur komt de kindervoorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ naar het theater in het Huis van Ermelo. Kinderen zijn tientallen keren voorgelezen uit dit gelijknamige boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch, maar kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen.

De hilarische zoektocht van een kleine mol

De voorstelling vertelt het verhaal van de kleine mol. Als de mol boven komt om te kijken of de zon al op is, wordt hij ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Meneer Monster productie
Over een kleine mol... is een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder. Dit stoere en frisse internationale jeugdtheatercollectief maakt eerlijke en toegankelijke jeugdvoorstellingen. Dat ze al veel prijzen hebben gewonnen, zoals de Zapp Theaterprijs en de VSCD Zilveren Krekelen, en genomineerd zijn voor de Podium Kidsprijs, toont wel aan dat ze echt heel goed zijn. Als dat geen reden is om kaartjes te bemachtigen, dan weten wij het ook niet meer.

Dus, (groot)ouders, neem de kids mee naar deze hilarische en leerzame voorstelling in de meivakantie. Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar stiekem ook heel erg leuk voor volwassenen. De kaarten zijn te koop via www.cultuurinermelo.nl/voorstelling/kleine-mol/

(Foto Christiaan Bloem)