Persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens corona

​Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen ons tegen gevaren. Onze gezondheid is ons meest kostbare bezit en door de huidige coronacrisis waar wij ons met zijn allen in bevinden is daarom persoonlijke bescherming en hygiëne belangrijker dan ooit.

‘Het nieuwe normaal’ heeft tot gevolg dat er in steeds meer beroepen persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en desinfecterende handgel, nodig zijn.

Zo wordt in situaties waarbij de 1,5 meter afstand niet altijd gehandhaafd kan worden vanuit het RIVM en de overheid het gebruik van mondkapjes geadviseerd. Steeds meer zien we dat deze zelfs verplicht zijn!

Om de kans op verspreiding van het virus te verkleinen zijn er verschillende maatregelen die genomen kunnen worden door bedrijven en organisaties. En daarmee zijn wij u graag van dienst!

Veiligheidshesje inclusief opdruk ‘1,5 meter afstand’
Het dragen van een veiligheidshesje met de opdruk ‘1,5 meter afstand’ helpt en herinnert aan het feit dat men afstand moet houden van elkaar. Wij leveren veiligheidshesjes met de boodschap om 1,5 meter afstand te houden. De hesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar en natuurlijk is er de mogelijkheid om jouw bedrijfslogo op de hesjes te laten drukken.

Mondkapjes
Als vanzelfsprekend worden de medische mondkappen uitsluitend aan de medische zorgverlening verstrekt. De overige mondkappen bieden voldoende bescherming in het dagelijks leven of tijdens de soms onvermijdelijke contactmomenten bij de uitvoering van diverse werkzaamheden. Wij hebben verschillende soorten mondkapjes in het assortiment die te verkrijgen zijn in diverse aantallen en snel geleverd kunnen worden. Sommigen zijn wasbaar en te hergebruiken terwijl anderen voor eenmalig gebruik geschikt zijn. Benieuwd wat voor jouw bedrijf en de daar bijhorende werkzaamheden het meest geschikt is? Neem gerust contact met ons op.

Desinfecterende handgel
Het wassen van de handen is enorm belangrijk maar ook desinfecterende handgel is een handig en effectief middel om je handen snel en hygiënisch te reinigen zonder water en zeep. We kunnen snel een variant van 50 ml of van 500 ml leveren.

Custom made persoonlijke beschermingsmiddelen
Buiten uw bedrijfs- en promotiekleding kunnen wij ook veiligheidshesjes en mondkapjes naar wens personaliseren en voorzien van jouw bedrijfslogo. Hierdoor blijven medewerkers voor iedereen herkenbaar en kunnen zij op een veilige manier hun werkzaamheden uitvoeren. De veiligheidshesjes zijn in het geel en oranje verkrijgbaar. De mondkapjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar (voor de mondkapjes inclusief logo geldt wel een minimale afname van 10 stuks).

Let op: door de grote vraag kan de beschikbaarheid van onze persoonlijke beschermingsmiddelen snel veranderen. Wij bekijken iedere dag alle mogelijkheden voor de aanvragen die bij ons binnenkomen en zoeken uiteraard altijd naar een passende oplossing. Voor aanvragen kunt u mailen met order@klaassenbvharderwijk.nl.

Klaassen Bedrijfstextiel

Adresgegevens

Nobelstraat 21
3846 CE Harderwijk

Telefoon

T. 0341-421234

Openingstijden

Ma 7.00 - 17.00 uur
Di 7.00 - 17.00 uur
Wo 7.00 - 17.00 uur
Do 7.00 - 17.00 uur
Vr 7.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info