Peuterspeelzalen Kintin overgenomen door Prokino Kinderopvang

Op maandag 11 mei jl. is de overname van Stichting Kintin (voorheen Stichting Basisvoorziening Peuterspeelzaalwerk Ermelo) door Stichting Prokino Kinderopvang officieel ondertekend. De vijf peuterspeelzalen van Stichting Kintin in de gemeente Ermelo vallen nu onder Stichting Prokino.

Om de continuïteit voor de lange termijn goed te kunnen borgen, heeft het bestuur van Stichting Kintin enige tijd geleden besloten zich aan te willen sluiten bij een grotere organisatie

Prokino Kinderopvang is weliswaar een landelijke organisatie, maar is al vele jaren een bekende, lokale partij op het gebied van kinderopvang en buitenschoolse opvang. Door de jarenlange samenwerking tussen Kintin en Prokino Kinderopvang hebben zij ervaren dat zij op dezelfde manier vorm en inhoud willen geven aan goede kinderopvang. Daarnaast is het zorgaanbod van Prokino Zorg van grote toegevoegde waarde.

Het bestuur van Kintin is ervan overtuigd dat Prokino Kinderopvang het aanbod voor peuterspeelzalen in Ermelo een goede toekomst gaat bieden en heeft alles dan ook met een gerust hart overgedragen aan Prokino. Dunja Oosterwijk, leidinggevende Kinderopvang & Zorg van Prokino geeft aan erg blij te zijn met de overname: “De peuterspeelzalen zijn een mooie aanvulling op ons aanbod in de gemeente Ermelo. Als Prokino staan wij voor kwalitatief hoogwaardige kinderopvang en zorg. Al onze groepen zijn veilige plekken voor kinderen om plezier te hebben en om talenten te ontwikkelen.”

Wilt u meer weten over de peuteropvang in Ermelo? Neem dan contact op met Prokino Kinderopvang op 0341-427249 of mail naar [email protected]