Proosten op het nieuwe Jaar

Alle leden, partners en relaties zijn van harte uitgenodigd voor deze traditionele nieuwjaarsreceptie. Tevens vindt de uitreiking Linnaeusonderscheiding 2019 plaats. Wie sleept deze prijs in de wacht ?

Op donderdag 9 januari 2020 vindt de Ontmoeting plaats. Betrokken zijn VNO-NCW VeluweVallei, Bedrijvenkring Ermelo en Bedrijvenkring Harderwijk samenwerkend in Economic Board Noord-Veluwe. Gastheer dit jaar is de Bedrijvenkring Ermelo.

Met elkaar wordt het glas geheven op een nieuw jaar vol kansen en wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Traditiegetrouw kan deze jaarlijkse, gezamenlijke nieuwjaarsreceptie op veel bezoekers uit het hele regio rekenen. Het gastheerschap rouleert bij toerbeurt. Dit jaar is de Bedrijvenkring Ermelo gastheer en heeft gekozen voor het sfeervolle Hotel de Heerlickheijd van Ermelo.

Spannende uitreiking Linnaeusonderscheiding 2019
Tijdens de Ontmoeting op 9 januari 2020 wordt de Linnaeusonderscheiding 2019 uitgereikt. Wie wint dit jaar de felbegeerde ondernemersprijs? De vakkundige jury maakt op deze avond op feestelijke wijze de winnaar bekend, die een podium krijgt voor zijn/haar verhaal en op veel publicitaire aandacht mag rekenen. De winnaar maakt bekend wat het bestedingsdoel wordt van de ontvangen cheque van € 500,-.

Programma
Vanaf 16:30 uur is de ontvangst en om 17:00 uur heet de voorzitter van de Bedrijvenkring Ermelo, mevrouw Jolande Combee-Paulus de gasten welkom. Hierna volgt de jaarrede door de heer Jan Markink, gedeputeerde in de Provincie Gelderland (VVD) en o.a. verantwoordelijk voor algemeen bestuur en financiën. Daarna wordt de Linnaeusonderscheiding uitgereikt, waarna het tijd is voor een drankje en een hapje. Muzikale omlijsting door Jan Geijtenbeek Jazz Trio.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 4 januari 2020 aanmelden via onderstaande link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nieuwjaarsreceptie-de-ontmoeting-83305810923