Rabobank Kantoren tijdelijk gesloten

De situatie omtrent het Coronavirus brengt onzekerheid met zich mee. Tijdens de persconferentie van 14 december jl. is er een lockdown afgekondigd en geldt het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Het belangrijkste blijft uw gezondheid en die van de medewerkers van de Rabobank. Om dit te kunnen waarborgen past Rabobank Randmeren hun dienstverlening tot tenminste 19 januari 2021 aan.    

Kantoren tijdelijk gesloten

De overheid heeft aangegeven dat banken open mogen blijven. Rabobank heeft de keuze gemaakt om een minimaal aantal vestigingen beschikbaar te houden. Zo kunnen ze rekening houden met de gezondheidsbelangen van u en hun medewerkers. Na zorgvuldige overweging, hebben zij besloten om de kantoren in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo en Putten tijdelijk te sluiten per woensdag 16 december. 

Kantoor Nijkerk en Harderwijk
Heeft u zaken waarvoor een bezoek aan een kantoor nodig is? Dan kunt u terecht op de kantoren aan Van ’t Hoffstraat 24 in Nijkerk en Hoofdweg 3 in Harderwijk. Bezoek deze kantoren alleen als dit noodzakelijk is. Beide kantoren zijn op maandag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. 

Automaten
Op de website van Geldmaat vindt u via de locatiewijzer een overzicht van alle geldverwerkende automaten bij u in de buurt: www.locatiewijzer.geldmaat.nl. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de openingstijden van de Geldmaat locaties afwijken.

Dienstverlening Rabobank
Juist in deze tijd wil de Rabobank u goed blijven helpen. U kunt nog steeds met al uw vragen bij hen terecht. Veel bankzaken kunt u via de website of de Rabo App regelen. Uiteraard staan ook de adviseurs voor u klaar. Zij geven u graag per video of telefoon persoonlijk advies. U kunt hen bereiken op telefoonnummer: (033) 467 55 00.

Tot slot
We begrijpen dat deze maatregelen ingrijpend voor u kunnen zijn. We hebben er vertrouwen in dat we ook deze periode samen goed doorkomen. Hartelijk dank voor uw begrip.