Samenwerkingsovereenkomst VVV Randmeren Veluwe getekend

Natuurlijk werkt VVV Ermelo al veel samen met de VVV’s in de regio. Deze samenwerking heeft nu geresulteerd in een samenwerkingsovereenkomst tussen de VVV’s van Ermelo, Putten, Nunspeet en Elburg om verder te gaan onder de werknaam VVV Randmeren Veluwe. 

Onlangs tekenden de voorzitters van de VVV’s deze overeenkomst om de samenwerking te bekrachtigen. De kantoren houden uiteraard hun eigen naam op de gevel

Deze samenwerking houdt in dat de VVV-vestigingen gezamenlijk de VVV Licentie afnemen en dat de kantoren elkaar op diverse vlakken inspireren en versterken met als gezamenlijk doel de regio te promoten en het toeristisch product aantrekkelijker maken. Alle VVV-vestigingen blijven een eigen organisatie met een unieke eigen identiteit, eigen bestuur en bedrijfsvoering.

Alle activiteiten die uit deze samenwerking ontstaan, hebben als doel de gastvrijheid in de regio Randmeren en Veluwe te verhogen, het toeristisch product in de regio aantrekkelijker te maken en de regio als vakantiebestemming te promoten. Gezamenlijk kunnen de VVV-vestigingen van Putten, Ermelo, Nunspeet en Elburg sneller opereren vanwege de kortere lijnen met elkaar.

Zo ontwikkelen de kantoren nieuwe, gemeentegrens overschrijdende toeristische producten, zoals fiets- en wandelroutes. Daarnaast wordt er samengewerkt bij het ontwikkelen en inkopen van winkelproducten, worden gezamenlijk opleidingen gevolgd en worden er trainingen en workshops aan leden en partners aangeboden.

Zo wordt er niet alleen op kosten bespaard, maar kan het gebied ook beter gepromoot worden. Daarom is het ook fijn dat deze samenwerking nu bekrachtigd is.

Samenwerkingsovereenkomst VVV Randmeren Veluwe getekend
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info