Schoolmeubilair krijgt nieuwe bestemming

Op dit moment wordt op Christelijk College Groevenbeek druk gewerkt om alles weer up to date te hebben voor het begin van het nieuwe schooljaar. Zo krijgen verschillende lokalen een facelift.

Het technieklokaal en het praktijklokaal van de afdeling economie & ondernemen zijn zelfs helemaal gestript. Het schoolmeubilair dat niet meer wordt gebruikt krijgt een nieuwe bestemming via de Stichting GAiN, wat staat voor 'Global Aid Network'.


GAiN helpt mensen in acute of langdurige nood door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en om hen de mogelijkheid te geven een toekomst op te bouwen. Dit doen ze op een praktische manier, met hart en handen. GAiN verleent wereldwijd hulp en kan tevens vaak 'ad hoc' reageren met noodhulp wanneer zich in de wereld een ramp voltrekt waarbij internationale hulp is gewenst. GAiN ondersteunt projecten in meer dan veertig landen met wereldwijd meer dan 10.000 vrijwilligers.
 
Groevenbeek is blij dat ze op deze manier een steentje kan bijdragen aan het onderwijs in gebieden waar de nood hoog is.