Schoolvoetbaltoernooi 2019 DVS'33 telt louter winnaars

Voor de twaalfde keer al weer organiseerde DVS het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van de basisschool. Een kleine 250 kinderen, jongens en meisjes door elkaar, waren afgelopen woensdagmiddag actief.

Rond kwart over één maakten de spelers en begeleiders zich op voor de eerste wedstrijden.

Dennis Temmink regelde als het wedstrijdschema en Kars van ’t Slot was druk in de weer met de ontvangst van de teams en veel andere zaken. Marco Hop en Reijer Pluim zorgden ervoor dat de wedstrijden op tijd konden beginnen en organisator Jack van Santen had de algemene leiding.

De scheidsrechters , studenten van Landstede Sport en Bewegen en onze eigen Ferry Hop, zorgden voor de perfecte leiding van de wedstrijden en in het clubhuis was het ook weer goed toeven. De onderhoudsploeg had de velden en het geluid weer perfect voor elkaar en zo was er een samenwerking zoals we bij DVS gewend zijn.

Uiteindelijk gingen de Ireneschool en de Bernhard met beide eerste prijzen aan de haal. Echter de bovenstaande scholen waren niet de enige winnaars, want wie de beleving en spelvreugde op de gezichten van de voetballers heeft gezien weet het wel. Alle kinderen waren deze middag winnaars.

Het weer in grote getale opgekomen publiek genoot van het toernooi en de weergoden waren alle deelnemers opnieuw goed gezind want het begon pas na afloop te regenen.

Sportcafé Calluna van John en Ria Schneider was ook dit jaar weer de sponsor.