Sinterklaas in Ermelo De Film

Gezien de huidige coronamaatregelen zal de intocht van Sinterklaas er dit jaar helaas anders uitzien dan normaal. Er kan helaas geen ontvangst plaatsvinden op het Raadhuisplein en een tocht door het centrum. Niet getreurd, de Goedheiligman zal ook dit jaar in Ermelo arriveren, maar dan wel in een film van drie delen.

Het Sinterklaascomité, dat de intocht namens het Centrummanagement Ermelo organiseert, heeft veel energie gestoken in het bedenken van een alternatief voor de intocht en dat is gelukt.

Er is namelijk een film gemaakt, ‘Sinterklaas in Ermelo De Film’ met Sinterklaas & Simon Gurk.

Het comité is trots op het resultaat wat dankzij de samenwerking en creativiteit van verschillende ondernemers en organisaties tot stand is gekomen, leuk om zo een mooi alternatief te hebben.

De film zal in drie delen worden vertoond op woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 november via de website www.sinterklaasermelo.nl.
Op de scholen van Ermelo zal de film deze dagen getoond worden. Vanaf vrijdag 13 november kan de hele film bekeken worden. Het belooft een spannend verhaal te worden, dus kijk vooral naar het resultaat en welke rol de nieuwe burgemeester in de film speelt…….
 
Uiteraard ontbreken de pieten ook niet in de film, dit jaar dus zowel zwarte pieten als roetveegpieten.
 
De Sinterklaasperiode zal er dit jaar ongetwijfeld anders uitzien, maar het Sinterklaascomité hoopt het niet minder leuk te maken. Ook het centrum wordt de komende tijd extra gezellig gemaakt, de ondernemers staan graag voor je klaar. Koop je Sinterklaascadeautjes daarom ook zeker bij de lokale winkeliers, het is in Ermelo prima coronaproof shoppen, vermijd drukte en houd je aan de richtlijnen.
 
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info