Skeeleren als een Viking

Op woensdag 10 april begint schaatsvereniging Viking weer met de skeelertrainingen op de skeelerbaan aan de Parkweg in Harderwijk. Je kunt dan weer kinderen en volwassenen met hun Vikinghelmen hun rondjes zien rijden.

De schaatsvereniging heeft een mooi winterseizoen gehad. Op dinsdagen en vrijdagen trainde iedereen in groepen op verschillende niveaus op ijsbaan de Scheg in Deventer. Samen carpoolen bleek weer erg gezellig!

Meerdere leden hebben wedstrijden gereden. De Vikingen hebben in Nederland kort op natuurijs kunnen schaatsen en zijn voor meer natuurijs met een aantal afgereisd naar de Weissensee in Oostenrijk. Het winterseizoen is afgesloten met een mooie schaatsdag in Thialf, de beroemde ijsbaan in Heerenveen.

De ijsbanen zijn inmiddels gesloten dus is het weer tijd voor het zomerseizoen. De schaatsen worden ingeruild voor hardloopschoenen, fietsen en skeelers. Sinds Harderwijk een skeelerbaan heeft, is SV-Viking hard gegroeid. De gratis skeelerlessen vanuit de jaarlijkse
Sport- en Cultuurwijzer zijn dit jaar weer helemaal volgeboekt. Ook recente clinics in combinatie met Ga!Harderwijk waren druk bezocht.

Skeeleren als een Viking is namelijk erg leuk! Wil jij of je kind ook een keer meedoen met een skeelertraining? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Skeeleren SV Viking Harderwijk