Slingerpark, thuis in het groen

Heeft u er altijd al van gedroomd om op een parkachtig landgoed te wonen? In plan Slingerpark op Landgoed Veldwijk kan dat binnenkort! Op het historische, bosrijke terrein met de slingerende paden en stijlvolle bospaviljoens is het heerlijk om te wandelen, maar ook om te wonen. 

Op korte afstand van het centrum van Ermelo worden in totaal honderd duurzame en comfortabele woningen en appartementen gerealiseerd

In plan Slingerpark wordt een mix aan verschillende woningtypen gerealiseerd. Naast appartementen en grondgebonden huurwoningen, komen er luxe appartementen in zogenaamde parkvilla’s, royale half- en vrijstaande villa’s en halfvrijstaande comfortwoningen (slaapkamer en badkamer op de begane grond). En dat in twee verschillende woonsferen, het “Boswonen” en het “Parkwonen”. Wat alle woningen in Slingerpark gemeen hebben, is de reeds aanwezige groene woonomgeving, de natuurlijke aansluiting met het boslandschap en de vele slingerpaden in de omgeving waar het heerlijk wandelen en spelen is.

Slingerpark ligt gunstig ten opzichte van de voorzieningen. Met een minuut of tien lopen, ben je in het gezellige centrum van Ermelo. Daar vindt je naast diverse supermarkten, allerlei bijzondere winkels en gezellige restaurants. Ermelo ligt centraal, aan de rand van de bosrijke Veluwe en op korte afstand van het populaire Veluwemeer. Het station van Ermelo, dat tegen het landgoed aan ligt, is op loopafstand van het Slingerpark. Maar ook met de auto bent u door de gunstige ligging snel op de verbindingswegen naar Utrecht, Apeldoorn of Zwolle. 

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van plan Slingerpark en zou u hier graag willen wonen? Meld u dan vrijblijvend aan via de website: www.slingerparkermelo.nl of neem contact op met Midden Nederland Makelaars in Ermelo via: 0341-553773 of [email protected]

Slingerpark Ermelo

Midden Nederland Makelaars

Adresgegevens

Raadhuisplein 1
3851 NT Ermelo

Telefoon

T. 0341-553773

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info